Deze week presenteert De Dansers een bijzondere voorstelling tijdens Zingende Beelden 2018 in het Máximapark in Leidsche Rijn. Een presentatie van een maaktraject met internationale jongeren van Ithaka ISK. Iedereen is van harte welkom!

Let’s Go vanDe Dansers en jongeren van de ISK i.s.m. Cultuur19

Ruim twintig jongeren rennen door het gras, tillen elkaar op, ontdekken al dansend elkaar, hun eigen kracht, maar vooral de kracht die ze samen teweeg brengen. Jongeren dansen naast en met professionele dansers, ondersteund door de klanken van Hans Vermunt, vaste muzikale partner van De Dansers. Let’s Go is een voorstelling over ontembare nieuwsgierigheid, over op elkaars schouders klimmen om verder te kijken dan je blik reikt, over heel diep in elkaars ogen kijken om te zien wie erachter schuilt.
Dit project wordt mede mogelijk gemaakt met steun van: Creatief Vermogen Utrecht, Janivo fonds, KF Hein fonds, en een crowdfundingscampagne op voordekunst.nl

Zingende Beelden is een festival met twee routes door het Máximapark in Leidsche Rijn, waarbij je langs drie korte voorstellingen (25 minuten) van jonge theater- en dansmakers loopt. Let’s Go wordt geïnspireerd door 'Anonieme Monumenten' van Daniel Roth dat in het park te vinden is.

Datum:Zondag 27 mei 2018

Locatie: Máximapark, vertrekpunt bij het Observatorium (naast Parkrestaurant Anafora, Uilenboslaan 1, Vleuten). Parkeren bij Parkeerterrein Máximapark (Utrechtseweg 4, Utrecht).

Tijden: 11.00, 13.30 en 15.00 uur.

Entree: de entreeprijs bepaal je zelf, achteraf!

Leeftijd: 8+

Duur: de wandeling duurt +/- 1 uur en 15 min. Trek stevige schoenen aan. Ook bij slecht weer gaan de voorstellingen door.

Fondsen zijn Janivo en K.F. Heinfonds, en met crowdfunding via voordekunst; Graag vermelden. Vaste subsidiënten van het partnerschap: gemeente Utrecht en Fonds Cultuurparticipatie.