Zomervakantie!

De vakantie is begonnen! We wensen iedereen een fijne zomer! Mocht je meedoen aan de zomerschool van Vinea en/of Jinc, maak er wat moois van.

Ithaka start weer vanaf 31 augustus. Ouders en leerlingen ontvangen in de vakantie een brief wanneer de leerlingen weer op school worden verwacht.

Heeft u vragen over de zomerschool van 20-24 juli, kijk dan hier.

Foto door Susanne Jutzeler via Pexels

Ook interessant

Verhalen en poëzie zijn prachtige middelen om emoties, gebeurtenissen en levenswijsheden mee te uiten. Genieten van de schoonheid van taal! Hoe doe je dat als je nog een nieuwe taal leert? En misschien nog helemaal niet zoveel woorden kent?

Lees verder

Meer dan 10 jaar geleden leerden De Dansers en Ithaka elkaar kennen. Sindsdien bezoeken leerlingen één keer per schooljaar een dansvoorstelling van De Dansers. Ook kunnen leerlingen deelnemen aan een Maaktraject. Daarin werken ze samen met docenten van de Dansers aan een eigen voorstelling die meestal ook aan docenten wordt...

Lees verder

Wow, wat hebben de leerlingen van de fotoclub veel geleerd! Een tentoonstelling van hun foto's is te vinden op de La Bohèmedreef. In de video een korte impressie.

Lees verder